AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:
Raó social: PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL
NIF: B25534777
Direcció: Avinguda del Segre, 11-25.007 – Lleida – LLEIDA
Telèfon: 973 72 50 80
E-mail: info@puiggene.com
Inscrit el 2016.01.08, Tom 787, Foli 144, Secció 8, Full 14781, Inscripció 11

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar dels productes o serveis prestats per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.
El present avís legal (en endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: http://www.puiggene.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre PUIG & GENE ASSESSORS, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.
PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PUIG & GENE ASSESSORS, SL. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PUIG & GENE ASSESSORS, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL
Finalitat: Informar-li sobre els productes / serveis publicats a la nostra web
Legitimació: per consentiment de l’interessat
Termini de conservació: el legalment establert
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte per obligació legal
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Ubicació: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

Quan premin alguna de les info bàsiques, ha de desplegar els textos complets:

 • Responsable: és el responsable del tractament de les dades personals dels nostres clients i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), de manera que se li facilita la següent informació del tractament:
 • Finalitat del tractament: prestació de serveis relacionats amb la consultoria empresarial.
 • Legitimació: per consentiment de l’interessat
 • Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.
 • Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

 • Titular: PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL
 • C.I.F: B25534777
 • Domicili social: Avinguda del Segre, 11-25.007 – Lleida – LLEIDA
 • Correu electrònic: info@puiggene.com
 • Telèfon: 973 72 50 80

CLÀUSULA RGPD PER AL COMPLIMENT DEL DEURE INFORMATIU I OBTENCIÓ DEL CONSENTIMENT A TRAVÉS DEL WEB

AVÍS LEGAL

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

 • Prestar-li o lliurar-li el servei o producte contractat, i informar sobre els productes o serveis publicats a la nostra web
 • Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base al seu consentiment.
 • Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat ia retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: info@puiggene.com
 • A més, l’interessat pot adreçar-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:
PUIG & GENÉ ASSESSORS, SL, B25534777, Avinguda del Segre, 11-25.007 – LLEIDA – Telèfon 973 72 50 80

CONSENTIMENT PER AL FORMULARI DE RECOLLIDA DE DADES

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixes com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat o lliurar-li el producte adquirit. A continuació podrà acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar / lliurar el servei / producte associat.