AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: PUIG & GENE ASSESSORS, SL
NIF: B25534777
Adreça: Avenida del Segre, 11 – 25007 – Lleida – LLEIDA
Telèfon: 973725080
Email: info@puiggene.com
Registre Mercantil de Lleida: Inscrita el 08/01/2016, Tomo 787, Folio 144, Secció 8, Full 14781, Inscripció 1

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: https://puiggene.cat/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre PUIG & GENE ASSESSORS, SL  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PUIG & GENE ASSESSORS, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PUIG & GENE ASSESSORS, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PUIG & GENE ASSESSORS, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

PUIG & GENE ASSESSORS, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PUIG & GENE ASSESSORS, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PUIG & GENE ASSESSORS, SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de PUIG & GENE ASSESSORS, SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.